Mar 30 2024 - Hos M &TTynn og vandig, men heldigvis kort.Mar 29 2024 - Hos JestJura er alltid bra.Mar 26 2024 - Hos l'affablePauillac. HÃ¥ret e tilbake!Mar 25 2024 - Hos L'affableLett og fruktig til kalv. Jura leverer.Mar 24 2024 - Hos AllardDenne er helt pÃ¥ slutten av livet sitt. Je ne regret rien.Mar 24 2024 - Hos ClamatoGrønn syrebombe.Mar 23 2024 - Hos Le DivellecDet var fanen med vin til fisk.Mar 23 2024 - Hos Le Petit CelestinAsparges! Ig en strukturert Gevrey-Chambertin.Mar 22 2024 - Hane i vin, sÃ¥ vi prøver denne.Oppdaterer senere.Mar 22 2024 - Henri Giraud Champagne Dame-JaneFrisk og litt bitter. Modnet pÃ¥ amfora. Sto godt til makroner fra Pierre Herme.Mar 19 2024 - Jøye megBra greier dette.Mar 19 2024 - Enda flereI februarMar 19 2024 - Oppsamling vÃ¥renHelledussenMar 19 2024 - Viner til nÃ¥ i MarsVi ruller pÃ¥.Mar 19 2024 - Viner i FebruarDette gikk ned.Mar 19 2024 - Viner i JanuarSamleheat etter restart av blog.Aug 13 2012 - Charivari-toreJun 17 2012 - RadikonRød eller hvit?May 9 2012 - It's backI en litt annen tapning. -toreMar 4 2012 - Enda en genevrieresMen god -toreMar 4 2012 - PÃ¥ oraVi prøver husets -toreFeb 18 2012 - BandittenVeldig bra -toreFeb 18 2012 - VinsmakingMed joseph -toreFeb 9 2012 - Ny reolFra montana. -toreJan 9 2012 - NyttÃ¥rskortFra vÃ¥r kro i ParisDec 30 2011 - RevevinenDec 26 2011 - Til ribbe.Dec 26 2011 - BobbobDec 26 2011 - IsvinDec 26 2011 - Vin til comte.Nov 26 2011 - PaulliacNov 11 2011 - MargauxOct 21 2011 - Vincent girardinJul 18 2011 - Bressan egoFruktig og krydret. Strålende til vilt, eller bare til lesking. Jun 3 2011 - BunnfallLuktet gÃ¥rd, men smakte fortreffeligJun 1 2011 - RieslingSaftig og karamell. Mâ kjøpes igjen.May 15 2011 - Fabelaktig RieslingFrukt, blomster og litt sødme.Mar 14 2011 - 6La Verre Volé igjen, til and :-)Mar 14 2011 - 5La Verre Volé. Kamskjell :-)Mar 14 2011 - 4Guy Savoy i Paris. Hadde denne vinen gjennom 7 rettes meny ( et glass rødt til lam). Fantastisk Mersault, eksepsjonell til artisjokksuppe m. trøfler!!! Har det typiske preget av smør og nøtter, men med en ristet/røkt aroma. Uforglemmelig :-)Mar 14 2011 - 3Til foie gras og kylling pÃ¥ L'Ami Louis i Paris. Super!!Mar 14 2011 - 2Fikk denne pÃ¥ La Verre Volé nÃ¥r vi ba om en "crazy" vin. Sure kirsebær og myyye smak!! :-)Mar 14 2011 - 1PÃ¥ La Verre Volé i Paris. God, men ikke spennende.Jan 2 2011 - FCJan 2 2011 - GGDec 25 2010 - Julen til dessertGodDec 19 2010 - BNovemberDec 19 2010 -OkNov 25 2010 -Oct 22 2010 - Fyldig og finAug 31 2010 - Menyen pÃ¥ Noma 03.07.10Aug 31 2010 - Noma menyomslagAug 24 2010 - Kjempegod hvitVi hadde den til kylling, og det ble strÃ¥lende.Aug 14 2010 -Ukomplisert og lett dessertvin. Delikat til bringebær m. pastiskrem.Aug 14 2010 - PortugisiskTil bacalaoAug 14 2010 - Gaston ChiquetSmak av toast og appelsinmarmeladeAug 14 2010 -Til hummer, skalldyr-risotto, og bare til kos. Typisk Mersault med smør og nøtter.Aug 7 2010 -Deilig til foie grasAug 1 2010 -Gode greierJul 15 2010 - Knalle greierFra Joseph's hemmelige lager. |
Nytt innlegg.
|